۲۴/ تير/ ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۹
۲۴/ تير/ ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۹

برگزاری میز خدمت صندوق در مصلای نماز جمعه سی‌سخت

اسدیان با حضور در مصلای نماز جمعه شهر سی‌سخت، به صورت چهره به چهره به سوالات بیمه‌شدگان پاسخ داد و مزایا و خدمات صندوق را به طور کامل تشریح کرد.
اسدیان با حضور در مصلای نماز جمعه شهر سی‌سخت، به صورت چهره به چهره به سوالات بیمه‌شدگان پاسخ داد و مزایا و خدمات صندوق را به طور کامل تشریح کرد.
کد خبر : ۱۰۰۴۰۹
نویسنده : کهگیلویه و بویراحمد

 به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، روز جمعه در مصلای نماز جمعه شهر سی‌سخت، میز خدمت این صندوق با حضور اسدیان، مدیر صندوق استان، برگزار شد. این برنامه فرصتی فراهم آورد تا بیمه‌شدگان به طور مستقیم با مسئول صندوق دیدار کرده و پرسش‌های خود را مطرح کنند. اسدیان در این نشست چهره به چهره، ضمن پاسخگویی به سوالات حاضرین، به تشریح مزایا و خدمات گسترده صندوق پرداخت و بر نقش حیاتی بیمه اجتماعی در تأمین امنیت اقتصادی اقشار زحمتکش جامعه تأکید نمود.
مدیر صندوق استان به حمایت دولت از بیمه‌شدگان گفت: دولت با نگاهی بلندمدت، ۷۰ درصد حق بیمه را به صورت رایگان پرداخت می‌کند که این امر نقش مهمی در تسهیل دسترسی کشاورزان، روستائیان و عشایر به خدمات بیمه‌ای دارد.
اسدیان همچنین از حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی واهبی‌زاده درخواست کرد تا تبلیغ فرهنگ بیمه‌ای را در نماز جمعه به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار دهند تا آگاهی عمومی نسبت به این خدمات افزایش یابد و افراد بیشتری از مزایای بیمه اجتماعی بهره‌مند شوند.
اسدیان در ادامه به سطوح درآمدی بیمه اشاره کرد و گفت: در صندوق هشت سطح درآمدی تعریف شده است که بیمه‌شدگان می‌توانند بر اساس توان مالی خود یکی از این سطوح را انتخاب کنند. سطح اول حق بیمه سالانه یک میلیون و دویست و نود و شش هزار تومان و سطح بالاتر آن پنج میلیون و دویست و شصت و پنج هزار تومان است.
برگزاری چنین میزهای خدمت، گامی موثر در جهت ارتقاء سطح آگاهی و اعتماد جامعه به نظام بیمه‌ای کشور است و می‌تواند نقش بسزایی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر ایفا نماید.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی واهبی‌زاده امام جمعه شهر سی سخت ضمن قدردانی صمیمانه از خدمات ارزشمند صندوق تبلیغ و ترویج فرهنگ بیمه‌ای، اهمیت ویژه‌ای برای اولویت‌بخشی به این خدمات در میان قشر مولد و زحمتکش جامعه روستائیان و عشایر قائل شد.

لینک کپی شد