به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر استان گیلان یزدان شعبانی ضمن معرفی صندوق، اظهار داشت: صندوق در عمل به اصل ۲۹ قانون اساسی، تاسیس شد و امروز به برکت توجه نظام مقدس اسلامی و تلاش دولت چهاردهم در خدمت به جامعه هدف، کشاورزان، روستائیان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر با کمک ۷۰ درصدی دولت میتوانند بیمه شوند و از خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی و مستمری فوت در این صندوق بهرهمند شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گیلان ادامه داد: در شهرستان تالش از سال ۸۴ تاکنون 8هزار نفر عضو این صندوق شده و بعضی خانواده ها از صندوق مستمری ماهیانه دریافت میکنند.
وی ادامه داد: پرداخت مستمری ماهیانه به بیمهشدگان این صندوق در زمان سالمندی، ازکارافتادگی و فوت سرپرست خانوار موجب حفظ کرامت انسانی خانواده و جلوگیری از فقر مطلق شده است.
شعبانی گفت: دولت چهاردهم به دنبال گسترش چتر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است و برای تحقق این موضوع از همه ظرفیتهای اطلاع رسانی به جامعه هدف صندوق استفاده خواهد کرد.
میز خدمت و اهداء احکام مستمری سالمندی و ازکارافتادگی بیمه شدگان صندوق در مصلی نماز جمعه شهرستان تالش انجام پذیرفت.
یزدان شعبانی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گیلان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت بیمه ای شهرستان تالش و نحوه ارائه خدمات صندوق ارائه کرد. یزدان شعبانی مدیر استان ، با اشاره به اینکه هدف از تأسیس صندوق بیمه اجتماعی ، دسترسی قشری از جامعه است که امکان برخورداری از مزایای تامین اجتماعی را ندارند اظهار داشت : جامعه مشمول می توانند با پرداخت حق بیمه ای که در هشت سطح و بر اساس تمکن مالی و به صورت اختیاری می باشد می توانند از مزایای و خدمات بیمه اجتماعی برخوردار شوند .وی با اشاره به اینکه روستاییان و عشایر قشر پرتلاش و زحمتکش هر جامعه ما هستند که بدون شک در تولید کشور نقشی اساسی دارند خاطر نشان کرد: طرح بیمه روستاییان و عشایر دارای مزایایی نظیر بازنشستگی، از کارافتادگی و مستمری ناشی از فوت برای خانوار است که برای حمایت این قشر در سال۸۴ تاسیس شد تا روستاییان و عشایر و کشاورزان نیز مانند شهروندان دیگر از امنیت شغلی برخوردار شوند.
ارسال نظر