۰۸/ خرداد/ ۱۴۰۴ | ۰۹:۴۵
۱۳:۴۶ ۱۴۰۴/۰۳/۰۵

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: گام‌های موثری در راستای توسعه پوشش بیمه‌ای روستاییان و عشایر برداشته شده است.

مراسم بیستمین سالروز تأسیس صندوق با حضور دکتر میدری ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر حسین زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، دکتر قادرمرزی مدیرعامل صندوق، جمعی از معاونین وزارت و مدیران ستادی صندوق برگزار شد.
مراسم بیستمین سالروز تأسیس صندوق با حضور دکتر میدری ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر حسین زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، دکتر قادرمرزی مدیرعامل صندوق، جمعی از معاونین وزارت و مدیران ستادی صندوق برگزار شد.
کد خبر : ۱۰۰۴۳۱

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مراسم بیستمین سالروز تأسیس صندوق با حضور دکتر میدری ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر حسین زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، دکتر قادرمرزی مدیرعامل صندوق، جمعی از معاونین وزارت و نیز مدیران ستادی صندوق به صورت حضوری و برخط در ستاد مرکزی صندوق برگزار شد.
در این مراسم، دکتر احمد میدری در سخنانی با اشاره به نقش حیاتی کشاورزان و روستاییان در تأمین امنیت غذایی کشور، لزوم توجه بیشتر به حقوق اجتماعی این قشر را یادآور شد.
وی با اشاره به این نکته که زیبایی‌های بیمه روستاییان همانند روستا هنوز کشف نشده است، گفت: روستاییان و کشاورزان، شهیدان اقتصادی کشور هستند؛ آن‌ها زیر خورشید و در برابر تمامی طوفان‌ها در مزارع و دامداری‌ها فعالیت می‌کنند و باید بیشترین حمایت را از سوی دولت و نهادهای خدماتی و بیمه‌ای دریافت کنند.
میدری با اشاره به نقش مهم صندوق بیمه اجتماعی گفت: این صندوق با ساختار چابک و بیش از ۱۶۰۰ کارگزاری، به ۳.۵ میلیون عضو، خدمات ارائه می‌دهد و توانسته مهاجرت از روستاها را کاهش دهد. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر معرفی جذابیت‌ها و مزایای این بیمه و برنامه‌ریزی دقیق برای آینده آن تأکید کرده وافزود: صندوق ساختاری چابک دارد که با ۱۶۰۰ کارگزاری و ۳۵۰ نفر پرسنل که به ۳.۵ میلیون روستایی خدمات می‌دهد.
وی تمرکز صندوق بیمه روستاییان بر بهبود خدمات بیمه‌ای را بسیار مهم قلمداد کرده و ادامه داد: مشارکت مردم در صندوق ملموس است و نظام بیمه‌ای بر اساس این مشارکت شکل گرفته است. تجربه جهانی نشان داده مردم برای دوران سالمندی مشارکت می‌کنند. بیمه‌های پایه در طبقات پایین‌تر جامعه به صورت اجباری اجرا می‌شوند؛ مانند بیمه کارگران و کارمندان که از پایه حقوق کم می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان کرد: صندوق بیمه اجتماعی یک صندوق یارانه‌ای است که بخش مهمی از هزینه‌هایش را دولت تأمین می‌کند، اما دولت بدهی‌هایی به صندوق دارد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: ما باید به گونه‌ای زیبایی‌های بیمه را معرفی کنیم که جذابیت آن جلوه‌گر شود و افزود: مزایای صندوق هنوز به خوبی معرفی نشده است. باید تلاش کنیم این بیمه برای مردم جذاب‌تر شود. همچنین می‌توان با تأمین اجتماعی مذاکره کرد تا امکان خرید بیمه درمان برای روستائیان فراهم شود، زیرا تفاوت خدمات بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت بسیار کم است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: باید به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای بیمه‌شدگان باشیم و از پرداخت یارانه‌های غیرهدفمند خودداری کنیم. هدف این است که همه بتوانند بیمه دوران سالمندی خود را تأمین کنند.
احمد میدری در پایان گفت: این صندوق به خوبی توانسته جلوی مهاجرت از روستاها را بگیرد و یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است.
در انتهای این مراسم از کارگزار نمونه استان تهران، بیمه شده وفادار 20 ساله و بازنشسته صندوق تقدیر به عمل آمد.

لینک کپی شد