به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان خراسان جنوبی، علیرضا اسدی مدیر صندوق استان با یدالله غلام پور فرماندار شهرستان قائنات دیدار و گفتوگو نمود.
در این دیدار مسائل مربوط به توسعه و گسترش خدمات بیمهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
فرماندار قائنات بیان داشت: بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر یکی از ابزارهای حمایتی از اقشار آسیبپذیر جامعه است.
وی بر افزایش سطح آگاهی این قشر زحمتکش نسبت به مزایای بیمه تأکید نمود.
یدالله غلام پور اعلام کرد فرمانداری آماده هرگونه همکاری با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر جهت توسعه بیمه و ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف است.
مدیر صندوق استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیمه شهرستان قائنات گفت: در سطح استان خراسان جنوبی نیز ۷۳ هزار و 703 نفر عضو صندوق میباشند که از این تعداد 7 هزار خانوار مستمری بگیر و در سطح شهرستان قائنات هم 13هزار و 122 نفر عضو و 1137 خانوار مستمری بگیر هستند.
علیرضا اسدی افزود بیمه های اجتماعی از ضروریات جامع امروز است و هدف ما پوشش بیمهای صد در صدی جامعه هدف است.
وی خواستار تشکیل ستاد توسعه بیمه با حضور بخشداران، کارگزاران ، دهیاران و سایر اعضاء جهت افزایش پوشش بیمهای در بین جامعه هدف شد.
اسدی بر لزوم ترویج فرهنگ بیمه و اطلاعرسانی موثر تاکید نمود.
ارسال نظر