۲۴/ تير/ ۱۴۰۴ | ۰۷:۳۵
۲۴/ تير/ ۱۴۰۴ | ۰۷:۳۵
۰۹:۲۰ ۱۴۰۴/۰۴/۱۰

همکاری نماینده مجلس با صندوق

رسیدگی به مشکلات مردم و لزوم تدوین مشوق‌های خاص و تسهیلات مالی برای ترغیب این قشر به عضویت در صندوق بیمه اجتماعی تأکید کرد.
رسیدگی به مشکلات مردم و لزوم تدوین مشوق‌های خاص و تسهیلات مالی برای ترغیب این قشر به عضویت در صندوق بیمه اجتماعی تأکید کرد.
کد خبر : ۱۰۰۵۳۳

نشست صمیمی کیانوش کازرونی، سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر با جعفر پور کبگانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی، با هدف بررسی راهکارهای گسترش پوشش بیمه‌ای در میان اقشار روستایی و عشایری این استان برگزار شد. این نشست که در فضایی دوستانه و کارشناسان بیمه اجتماعی برگزار شد، که به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی توسعه بیمه اجتماعی در مناطق کمتر برخوردار پرداخت.
در ابتدای این دیدار، کیانوش کازرونی با اشاره به نقش مؤثر بیمه اجتماعی در افزایش امنیت اقتصادی و اجتماعی روستائیان و عشایر، گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صندوق بیمه اجتماعی، ارتقای سطح آگاهی اقشار هدف نسبت به مزایای بیمه و تسهیل فرآیند جذب و ثبت‌نام است. متاسفانه هنوز بخشی از جامعه روستایی و عشایری استان بوشهر از این فرصت ارزشمند بی‌اطلاع هستند و باید با هم‌افزایی و همکاری مسئولان محلی، گام‌های مؤثرتری در این زمینه برداشته شود.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر همچنین با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های این صندوق در سال‌های اخیر، بر اهمیت نقش نمایندگان مجلس در حمایت از سیاست‌های توسعه‌ای و تقویت زیرساخت‌های بیمه‌ای در استان تأکید کرد. وی افزود: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و اقتصادی استان بوشهر، توسعه بیمه اجتماعی می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌پذیری معیشتی اقشار روستایی و عشایری ایفا کند.
در ادامه، جعفر پور کبگانی، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق بیمه اجتماعی، گفت: «توسعه بیمه اجتماعی در استان بوشهر یک ضرورت استراتژیک است و در این مسیر، مجلس شورای اسلامی حمایت کامل خود را اعلام می‌کند. با توجه به اهمیت نقش روستاییان و عشایر در تأمین امنیت غذایی و تولید ملی، باید زیرساخت‌های حمایتی لازم برای این قشر بیش از پیش فراهم شود.»
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی برخی از روستاییان و عشایر، بر لزوم تدوین مشوق‌های خاص و تسهیلات مالی برای ترغیب این قشر به عضویت در صندوق بیمه اجتماعی تأکید کرد و افزود: خوشبختانه ظرفیت‌های قانونی و اعتباری مناسبی در مجلس برای حمایت از این موضوع وجود دارد و بنده به عنوان نماینده مردم، پیگیر تحقق این امر خواهم بود.
در پایان این نشست، مقرر شد جلسات هماهنگی بیشتری میان صندوق بیمه اجتماعی و مسئولان محلیو دهیاران و مسولین شورای اسلامی روستا برگزار شود و اقدامات میدانی نظیر برگزاری کارگاه‌های آموزشی، اطلاع‌رسانی گسترده و ایجاد دفاتر خدمات بیمه‌ای در مناطق مختلف استان در دستور کار قرار گیرد تا روند جذب بیمه‌شدگان در استان شتاب بیشتری بگیرد.

لینک کپی شد