به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان قزوین در آستانه هفته تأمین اجتماعی، سعید صادقی، مدیر صندوق استان قزوین با حضور در بخشداری ارداق، با بخشدار این بخش دیدار و گفتوگو کرد.
صادقی در این دیدار با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ بیمه و ارتقای سطح آگاهی جامعه هدف اظهار داشت: هفته تأمین اجتماعی فرصت مغتنمی برای معرفی و تبیین خدمات صندوق بیمه اجتماعی بهویژه در مناطق روستایی و کمبرخوردار است.
صادقی با اشاره به اینکه این صندوق از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده و هماکنون دو دهه سابقه خدمترسانی دارد، افزود: جامعه هدف صندوق شامل کشاورزان، روستاییان، عشایر و همچنین ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است. علاوه بر آن، گروههای فاقد بیمه نظیر فعالان صنایع دستی، قالیبافان و رانندگان حمل بار و مسافر نیز مشمول بهرهمندی از خدمات صندوق میباشند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان قزوین خدمات صندوق بیمه اجتماعی را بازنشستگی، ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان پس از فوت عنوان کرد و افزود: رانندگان با عضویت در صندوق میتوانند نسبت به فعالسازی کارت هوشمند خود نیز اقدام نمایند که این امر نقش بسزایی در تسهیل فعالیتهای شغلی آنان خواهد داشت.
وی در ادامه به امکان نقل و انتقال سوابق بیمهای میان صندوق و سایر سازمانهای بیمهگر اشاره کرد و گفت: صندوق در راستای تحقق عدالت اجتماعی، سطوح پرداخت حق بیمه را متناسب با توان مالی اقشار هدف در ۸ سطح تعریف کرده است که از مبلغ ۱0۸ هزار تومان آغاز شده و تا سقف ۴۳8 هزار تومان در بالاترین سطح متغیر است.
صادقی با بیان اینکه ماهیت اختیاری صندوق، چالشهایی در زمینه اطلاعرسانی و جذب بیمهشدگان ایجاد کرده، اظهار داشت: از مسئولان محلی، شوراها و دهیاریها انتظار میرود با همکاری و مشارکت فعال، زمینه آگاهسازی هر چه بهتر مردم و تبیین خدمات نظام در حوزه بیمه اجتماعی را فراهم آورند.
مدیر صندوق استان قزوین با اشاره به فعالیت ۴ دفتر کارگزاری در شهرستان بویینزهرا واقع در شهرهای سگزآباد، ارداق، اسفرورین و بویینزهرا، خاطرنشان کرد: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر یا ثبتنام در صندوق میتوانند به این مراکز مراجعه نمایند.
در پایان این نشست، بخشدار ارداق نیز ضمن قدردانی از تلاشهای صندوق، از آمادگی بخشداری جهت همکاری در مسیر اطلاعرسانی و توسعه خدمات بیمهای خبر داد و گفت: اعتمادسازی و ارتقای سطح آگاهی در میان روستاییان از طریق هماهنگی با دهیاریها، نخستین گام در مسیر بهرهمندی گستردهتر اقشار فاقد بیمه از خدمات صندوق است و قطعاً اقدامات کارگزاریها در این زمینه مؤثر واقع خواهد شد.
ارسال نظر