۱۰/ آبان/ ۱۴۰۴ | ۲۰:۵۰
۱۰/ آبان/ ۱۴۰۴ | ۲۰:۵۰
۱۰:۰۲ ۱۴۰۴/۰۸/۱۰

تشکیل کارگروه نظام پیشنهادات صندوق

کارگروه نظام پیشنهادات صندوق به ریاست سجاد طاهری مدیرکل آموزش، تشکیلات و روشها تشکیل جلسه داد.
کارگروه نظام پیشنهادات صندوق به ریاست سجاد طاهری مدیرکل آموزش، تشکیلات و روشها تشکیل جلسه داد.
کد خبر : ۱۰۱۰۴۳

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، کارگروه نظام پیشنهادات صندوق با حضور اعضای کارگروه و به ریاست اداره کل آموزش، تشکیلات و روش‌ها در ستاد مرکزی تشکیل شد.
در این نشست، اعضای کارگروه ضمن بررسی فرآیندهای جاری در حوزه نظام پیشنهادات، بر لزوم ایجاد بستر مناسب برای مشارکت فعال کارکنان در بهبود عملکرد و ارائه راهکارهای نوآورانه تأکید کردند.
در ابتدای جلسه، مدیرکل آموزش، تشکیلات و روش‌ها با اشاره به اهمیت نظام پیشنهادات در ارتقای بهره‌وری سازمانی گفت: نظام پیشنهادات یکی از ابزارهای کارآمد برای استفاده از ظرفیت فکری و خلاقیت کارکنان است. هدف از تشکیل این کارگروه، نهادینه‌سازی فرهنگ مشارکت، افزایش کارآمدی فرآیندها و تسریع در تصمیم‌سازی‌های مبتنی بر تجربه و دانش همکاران در سطوح مختلف سازمان است.
وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی به‌عنوان نهادی خدمت‌محور، نیازمند ایده‌های نو و سازوکارهای مشارکتی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف است و کارگروه نظام پیشنهادات می‌تواند نقش مؤثری در تحقق این هدف ایفا کند.

لینک کپی شد
برچسب ها: نظام پیشنهادات