
محمدرضا ذوالانوار در گفتگو با پیام بیمه روستا با بیان این مطلب افزود: روستاهای استان فارس با چنین نرخ رشدی در حال کوچک شدن یا الحاق به شهرها هستند و به جهت ادامه خشکسالی در سال زراعی اخیر نیز بنظر می رسد نرخ رشد منفی بیشتری را در آینده نزدیک شاهد باشیم .
وی با اشاره به اینکه استان فارس چهارمین استان پهناور کشور و دومین استان از جهت جمعیت روستائی است خاطرنشان کرد: این استان دارای 29 شهرستان، 83 بخش ، 101 شهر ،204 دهستان و 7هزار و 600 روستای ثبت شده می باشد که در سرشماری سال 90 تنها حدود4 هزار و 230 روستا دارای سکنه و مابقی به علل مختلف تخلیه شده اند .
وی ادامه داد: نمایندگی صندوق در استان فارس خدمات خود را از طریق 257 کارگزار شامل 45دهیاری، 83 شرکت تعاونی روستائی ، 113 شرکت تعاونی تولید و 16 شرکت تعاونی عشایری به جامعه هدف ارائه می نماید.
ذوالانوار همچنین تصریح کرد: از جهت آماری علیرغم عدم وجود شرط سنی در دو سال اول تا اواخر سال 88 تنها 43 هزار خانوار به عضویت صندوق درآمدند و کمتر از 230خانوار تا سال 88 مستمری بگیر شدند ، اما از سال 89 با همت بلند کلیه همکاران نرخ جذب افزایش یافت بطوریکه در پایان سال 92 حدود 92 هزار خانوار روستائی و عشایری استان به عضویت صندوق درآمدند و حدود هزارو 300 خانوار نیز مستمری بگیر شده اند .
وی درخصوص فعالیت های نمایندگی در خصوص ترویج فرهنگ بیمه در میان جامعه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گفت: هماهنگی با معاونت عمرانی استانداری و دفتر امور روستائی و همچنین معاونت سیاسی امنیتی استانداری و دفتر مدیر کل امور اجتماعی جهت استفاده از ظرفیت اجرائی و نظارتی استانداری در ایجاد ارتباط مؤثر بین نمایندگی با فرمانداران و بخشداران سراسر استان و نیز هماهنگی مستمر با فرمانداران و بخشداران با هدف تشکیل جلسات معرفی صندوق با حضور در جلسات شورای اداری شهرستانها و دعوت از مدیر نمایندگی جهت طرح خدمات صندوق از عمده فعالیت های این دفتر بود.
وی ادامه داد: تشکیل جلسات متعدد توجیهی مردمی با هماهنگی شوراهای اسلامی و بخشداران و استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی اداره کل امور عشایری استان(جلسه مشترک با مدیران تعاونی های عشایری)، کمیته امداد(جلسه مشترک با مدیران شهرستانی) ، اعضاء شورای هماهنگی و آموزش و پرورش استان و همچنین جلسه مشترک مدیر نمایندگی با رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور و مدیران شهرستانی نظام صنفی و نظام مهندسی کشاورزی از جمله سایر فعالیتهای ترویجی نمایندگی است .
مدیردفترنمایندگی استان فارس همچنین در خصوص مشکلات این دفتر نمایندگی در بخش ترویج و فعالیتهای اجرائی گفت:به لحاظ تراکم فعالیتهای اداری، مستند سازی ها و رفع نقص ها و همچنینی افزایش جدی مراجعات حضوری، انجام مأموریت های استانی و فعالیتهای ترویجی مترتب برآن با مشکل مواجه شده است .
وی در خاتمه نیز خاطرنشان کرد : عدم همکاری صدا و سیمای مرکز استان و مطالبه ارقام بعضاًٌ قابل توجه کار اطلاع رسانی بویژه درخصوص بیمه کشاورزان را با کندی توأم ساخته است که امیداست با سیاست های جدید صندوق و همکاری سازمان های مربوطه این مشکلات نیز برطرف شده را بتوان خدمت هرچه بهتری را به جامعه روستایی ارائه کرد.
ارسال نظر