
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، علی ادیبی فرماندار فریدونکنار در این جلسه گفت: یکی از عواملی که می تواند زمینه ساز توسعه روستایی باشد و در موازات آن به افزایش درآمد و رفاه کشاورزان در جوامع روستایی کمک کند پرداختن به مقوله بیمه کشاورزان روستائیان و عشایر است.
ادیبی افزود: از مواردی که در سال های گذشته کمبود آن در جامعه حس می شد بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بود که خو شبختانه با اجرای این طرح و توجه و حمایت ویژه در دولت تدبیر و امید کلیه کشاورزان، روستاییان و عشایر تحت پوشش حمایتی بیمه اجتماعی قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: برای توسعه صنعت بیمه نیاز است دستگاه های اجرایی از قبیل فرمانداری، بخشداری، دهیاری ها و شورای روستاها با اهتمام جدی با برگزاری جلسات متعدد نسبت به شناساندن و ترویج این طرح و التزام اجرای آن در بین روستائیان تلاش و کوشش کنند.
مدیر بیمه روستائیان و عشایر مازندران نیز گفت: ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بهترین بستر و ظرفیت برای بررسی مشکلات و موانع توسعه این بیمه ها است در این جلسات راهکارهای مناسب برای توسعه و گسترش بیمه های اجتماعی باید ارائه و بستر اجرایی کردن این راهکارها فراهم شود.
قمی اظهار کرد: بررسی راهکارهای فرهنگ سازی ترغیب و تشویق جامعه هدف به سمت بیمه ها از مباحث مورد نیازی است که نیاز به مشارکت همه دستگاه ها و متولیان امر دارد.
وی افزود:بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با توجه به سیاست های دولت تدبیر و امید در راستای ایجاد رفاه بیشتر برای قشر روستایی می تواند، ظرفیت بسیار مناسبی باشد که باید از آن به نحو احسن استفاده کرد.
ارسال نظر