
به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، علی ربیعی در دیدار با وزیر تجارت و صنعت جمهوری سنگاپور با بیان اینکه برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل جدید به رشد 8 درصدی نیاز است تصریح کرد: 4 میلیون و 500 هزار دانشجو پس از پایان تحصیل نیاز به کار دارند در شرایطی که فارغ التحصیلان بیکار نیز داریم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در کشور با رشد بدون اشتغال نیز مواجهیم، گفت: ساخت یک پالایشگاه حدود 12 هزار میلیارد تومان هزینه دارد اما به سبب استفاده از فن آوری تنها هزار شغل جدید با ساخت آن ایجاد می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با بیان اینکه بحران صندوق های بازنشستگی در کنار بحران آب،بحران محیط زیست در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفته است تاکید کرد که روش اداره صندوق های بازنشستگی در کشور متعلق به گذشته است و باید اصلاح شود و گفت: در صندوق بازنشستگی فولاد به سبب سختی کار در بخش خصوصی بازنشستگی های پیش از موعد شرایطی را فراهم کرده که با ازای هر یک نفر شاغل 7 بازنشسته داریم. در صندوق تامین اجتماعی شرایط مناسب تر است و به ازای هر 6 شاغل یک بازنشسته داریم اما هر فرد باید در سن 60 سالگی پس از 30 سال کار بازنشسته شود .
ربیعی گفت: هر بیمه شده 7 درصد برای درمان،20 درصد برای بازنشستگی و 3 درصد نیز برای درمان بازنشستگی به صندوق های بیمه می پردازد و در این شرایط دولت 150 هزار میلیارد تومان (30 میلیارد دلار)به صندوق های بازنشستگی بدهکار است .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به سبب آنکه دولت بخشی از بدهی خود را با واگذاری موسسات دولتی به صندوق های بازنشستگی پرداخته است، بازده این 20 درصد بازنشستگی در صندوق ها کافی نیست.
وی افزود: 40 میلیون کارگر زیر پوشش صندوق تامین اجتماعی قرار دارند و تمام کارمندان دولت نیز زیر پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند.
ربیعی گفت:30 میلیون نفر در کشور زیر پوشش رایگان بیمه سلامت قرار گرفته اند که 10 میلیون نفر حاشیه نشین و کارگران غیر رسمی اند.
همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاحیه خط تولید بخش نیمه جامدات و مایعات و آزمایشگاه شرکت داروسازی فارماشیمی با اعلام این خبر که باید بحران بیکاری و اشتغال جوانان با تقویت بنگاههای داخلی تقویت شود، گفت: تولیدکنندگان برای ایجاد ارزش افزوده باید به سمت تولیدات هایتک بروند و به دنبال ارزش افزوده باشند.
علی ربیعی گفت: امروز باید در جامعهای تولیدمحور با شعار اخلاقگرایی اقدامات خود را دنبال کنیم و امیدواریم طرح توسعه این مجموعه به زودی و به سرعت انجام پذیرد و باید به یک اجماع بزرگ و همدلی بزرگ به سمتی برویم تا جامعه را تولیدی و تولید اندیشه ببریم که از جمله آنان تولید کالا و خدمات است که منجر به ایجاد ارزش افزوده شود.
وی افزود: به عنوان یک کنشگر اجتماعی صحبت میکنم که امروز نیازمند یک جامعه تولیدمحور هستیم و امیدواریم با همدلی و همزبانی در دولت این شرایط را فراهم کنیم؛ با گسترش بخش خصوصی که البته بسیار خوب در سالهای گذشته عمل کرده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر که 22 درصد از تولید داروی کشور توسط صندوقها و 50 درصد از مواد اولیه توسط این بخش انجام میشود، گفت: بخش زیادی از پخش دارو یعنی 50 درصد توسط صندوقهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت میپذیرد.
وی افزود: امروز صندوقها استراتژی تعیین کردهاند تا در تولید داروهای جدید هم گام باشند و برای جایگزینی واردات و گسترش صادرات نیز برنامهریزی شده است.
ربیعی افزود: بازارهای عراق،ترکیه، روسیه، سوریه، آذربایجان و سایر کشورها طبق رایزنیهای انجام شده مقصد صادرات تولیدات ایرانی خواهند بود؛ علاوه بر این در جمهوری اسلامی ایران کار تولید داروها آغاز خواهیم کرد و یکی از زمینههای سرمایهگذاریهای مشترک تولید داروها خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از پزشکان و تولیدکنندگان درخواست میکنم تا با روح اقتصاد مقاومتی همراهی کنند تا بخش داخلی کشور تقویت شود؛ در بسیاری از موارد داروهای تولیدی کشورمان اثربخش و جایگزین مناسبی با تولیدات خارجی هستند.
وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت را با تولیدکنندگان به جلو خواهیم برد، گفت: بیش از 10 میلیون کارگر غیررسمی حاشیهنشین را بیمه کردهایم و یکی از بزرگترین اقدامات بیمه شدن کارگران بود.
ربیعی افزود: خوشبختانه امروز با تلاش صورت پذیرفته بدهی ما به دانشگاهها به نقطه صفر رسیده است که اتفاق بزرگی بود که با تأمین اعتبار بیمه سلامت هم این حوزه را به سطح متعادل خواهیم رساند؛ داروخانهها هم طرفهای خود را به ما خواهند رساند یعنی تا پایان آبان ماه مطالبات خود را به طور کامل دریافت میکنند.
ارسال نظر