
به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، محمد نظری در نشست مشورتی دهیاران بخش مرکزی لیلان، با اعلام این خبر افزود: جذب کیفی بیمهشدگان بهویژه ترغیب جوانان روستایی و عشایری برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی که هماکنون در کاهش میانگین سنی بیمه شدگان روستایی نمود یافته، زمینه تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در پهنه روستاها را فراهم میسازد.
وی، بالندگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را در گرو توازن در منابع و مصارف صندوق دانست و اظهار داشت: پاسخگویی به مطالبات آیندگان فقط از طریق اعمال روشهای کنترلی همچون استقرار نظام موفقیتآمیز معاینات پزشکی بدو بیمه پردازی، جذب بیمهشدگان با سنین زیر 50 سال و بیمهپردازی مستمر و تمدید بهموقع عضویت سالانه از سوی بیمهشدهها امکانپذیر خواهد بود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان در ادامه از تدوین شاخصهای جذب کیفی و ابلاغ آن به کارگزاران استان در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: این اقدام در راستای تحقق اهداف پیشبینی شده صندوق و نیز ایجاد توازن در منابع و مصارف صورت میگیرد.
نظری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آمار بیمه شدگان روستایی شهرستان ملکان، گفت: پنج هزار و 400 نفر در سطح این شهرستان عضو صندق بیمه اجتماعی روستاییان هستند که این تعداد، 33 درصد جمعیت مشمول شهرستان را تشکیل میدهد.
وی، رشد 72 درصدی تعداد بیمهشدگان شهرستان ملکان از آغاز به کار دولت یازدهم را نشانگر جدیت دولت تدبیر و امید در گسترش چتر بیمه اجتماعی برای اقشار آسیب پذیر جامعه دانست.
شایان ذکر است در ادامه این نشست، مدیر استانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به همراه کارگزاران ملکان در جمع اهالی روستای شیرین کند بخش لیلان حضور یافته و ضمن اعطای حکم مستمری به بازمانده یکی از بیمه شدگان متوفی، اهمیت عضویت روستاییان در صندوق بیمه اجتماعی را یادآور شد.
ارسال نظر