
جلسه هماندیشی و آموزشی کارگزاران استان آذربایجان غربی، در سه شهرستان ارومیه(مرکز)، میاندوآب(جنوب استان) و خوی(شمال استان) برگزار شد. در بخش اول جلسه، یونس معزز، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان با اشاره به آیه 135 سوره نساء، بر اهمیت رعایت عدالت تحت هر شرایطی تاکید کرد و گفت: عدم رعایت حقالناس جزء عوامل نازل شدن بلا و مصیبت است.
وی همچنین با نقل حدیثی از امام صادق(ع) گفت: در صورت رعایت عدالت، افزایش روزی و برکت خواهیم داشت.
مدیر استانی صندوق در ادامه جلسه، اصل بیستونهم قانون اساسی را قرائت کرد و بعد از شنیدن نظرات کارگزاران، اظهار داشت: این اصل از آنجا اهمیت ویژه دارد که بدانیم طی سالهای پیش رو نسل جوان فعلی که اکثریت جمعیت کشور را تشکیل میدهند، پا به سالمندی میگذارند و اهمیت چنین حق همگانی دوچندان میشود و کافی است به این فکر کنیم کشاورز زحمتکش و بیپشتوانهای که تنها نانآور خانواده خود بوده و یا آن زنی که سرپرست خانوار است، اگر دچار سانحه یا آسیبدیدگی شود، چه خواهد شد و خانوادهاش به چه سرنوشتی میتواند دچار شود.
وی افزود: یقین بدانید اکثر کشاورزان و عشایر و زنان روستائی و عشایری در حال حاضر از هیچگونه پوشش بیمهای برخوردار نیستند و هر روز نگرانیها و اضطراب برای زمان سالمندی و بیسرپرستی برای چنین افرادی که در خط مقدم تولید حیاتیترین نیازهای جامعه هستند قابل لمس است.
معزز با تاکید بر حق مردم بر دولت، در اصل 29 قانون اساسی، گفت: دولت موظف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم، خدمات و حمایتهای بازنشستگی و از کارفتادگی و بیسرپرستی را برای یکایک افراد کشور تامین کند.
در ادامه این برنامه، بخش اول جلسه در نشست کارگزاران جنوب استان، منفرد بهعنوان نماینده فرماندار میاندوآب و مسئول امور اجتماعی فرمانداری، با اشاره به زمان تاسیس صندوق در سال 84 زمانی که وی کارشناس بخشداری بود، گفت: در آن زمان، صندوق توفیق چندانی نداشت ولی هماکنون بیمه اجتماعی کشاورزان با سرعت زیاد و هدفدار در استان در حال رشد و افزایش است و اثرات طرح، بخصوص بازنشستگی در روستاها مشخص شده که باید به همین خاطر از مجموعه صندوق و کارگزاران تشکر کرد.
در نشست کارگزاران شمال استان نیز ابراهیم اوغلی بخشدار مرکزی شهرستان خوی بر لزوم افزایش همکاری و ارتباط میان دهیاران و کارگزاران تاکید کرد و افزود: اشتغال پایدار روستایی و افزایش جایگاه بیمه و دعوت از مدیریت صندوق باید در اولویتها قرار گیرد.
بنا بر این گزارش در بخش دوم جلسه معزز، ضمن تشریح دستورالعمل میز خدمت گفت: اجرای میز خدمت در سطح روستاها با هماهنگی شورای اسلامی و دهیار روستا به عنوان یکی از بهترین راهکارهای حفظ حقوق و تکریم روستائیان و عشایر است.
در بخش سوم برنامه، پیام واعظمهدوی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خوانده شدکه درباره گزارش جلسه ریاستجمهوری با مدیران ارشد نظام بود و ضرورت کار، صرفهجویی و مقاومت بیشتر در مواجهه با شرایط خطیر کنونی.
بخش چهارم برنامه به تبیین دستورالعمل پوشش صنایع دستی اختصاص داشت که بر اساس تفاهمنامه منعقد شده و دستورالعمل جدید بازنشستگی پیش از موعد و مستندات قانونی مربوطه صورت گرفته است.
در بخش پنجم جلسه، برنامه تکلیفی تدوین شدن بر اساس جمعیت مشمول و حوزه فعالیت به تمامی کارگزاران در سه منطقه استان به صورت رسمی ابلاغ گردید.
همچنین در بخش ششم، کارگزاران از فعالیت، جذب و تمدید، تبلیغات و اطلاع رسانی و تجربیات خود سخن گفتند.
بنا به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در بخش هفتم جلسه، مدیریت استان به تشریح پیام مدیرعامل و سخنان رییسجمهور در نشست هماندیشی مدیران ارشد دولت در تاریخ 06/04/1397 پرداخت و معزز ضمن دعوت به وحدت، پرهیز از اختلاف را وظیفه همگانی برشمرد و گفت: الگوگیری از زندگی و سرگذشت شهید بهشتی و یاران گرانقدرش و درس ایستادگی گرفتن ملت در برابر دشمنان در شایط فعلی کشور بسیار با اهمیت است.
وی همچنین راههای فعلی پیش پای ملت ایران اسلامی در مقابل آمریکا را ایستادگی در برابر آمریکا دانست و تصریح کرد: تحت هر شرایطی، حفظ عزت تاریخی کشور و شکست آمریکا در مبارزه ارادهها، بهترین راه پیش پای ملت است. امروز روز اهتزاز پرچم عزت و عظمت ملت ایران است و باید به دنیا نشان دهیم که میتوانیم سختیها و مشکلات را پشت سر بگذاریم. اما عزت، آزادی، استقلال، مردمسالاری، جمهوریت، اسلامیت، دین و فرهنگمان را معامله نخواهیم کرد.
وی در ادامه، به مهمترین نکات مورد تاکید رییسجمهور در نشست مدیران ارشد اشاره کرد و موارد را چنین برشمرد: لزوم تدوین و ارائه برنامههای ویژهای در مقطع حساس کنونی در حداقل چهار بخش اشتغال، مبارزه با فقر، تنظیم بازار و تولید؛ لزوم بهکارگیری تمام تلاش و توان برای حل مشکل بیکاری در جامعه؛ لزوم گذشت از هزینههای مربوط به تأمین اجتماعی برای مدت 6 ماه تا یک سال؛ ساماندهی اشتغال روستایی با سبک جدید و با در نظر گرفتن شرایط موجود؛ توضیح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزیر راه و شهرسازی به مردم که برای اشتغال چه برنامهای دارند؛ ضرورت مبارزه با فقر در کشور.
معزز افزود: همه باید به تولید داخلی کمک کنیم و امروز یک فرصت خوب برای تولید داخلی فراهم شده است. هنگامی که دولت واردات دهها قلم واردات مصرفی را ممنوع میکند، فرصتی برای تولید داخلی است و باید تلاش برای تولید، بیشتر شود؛ همچنین نباید اجازه دهیم افرادی که درآمدشان کم است، دچار مشکل شوند و باید از اقشاری که در فشار هستند، حمایت کنیم.
در بخش هشتم کارگزاران به طرح پرسشها و مسائل و مشکلات خود پرداختند و گفتند: قرار دادن خدمات مکمل، کوتاه مدت و یا تکمیلی در کنار بیمه اجتماعی؛ امکان نقل دوران خدمت سربازی قبل از زمان بازنشستگی؛ واریز حقالزحمه در زمان مشخص و ثابت؛ برطرف کردن نگرانیهای کارگزاران از مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد از طریق پیگیری اخذ معافیتها و دورههای آموزشی مالی، از مهمترین خواستههای آنان بود.
دیگر مطالبات مطرحشده از سوی کارگزاران در جلسه هماندیشی و آموزشی کارگزاران استان آذربایجان غربی، عبارت بودند از: تبلیغات از طریق رسانه ملی و سران کشور، تهیه لباس فرم مشخص برای کارگزاریها، درخواست تبلیغات با طرح صندوق مانند تقویم، خودکار، و ...، امکان تمدید و صدور دفترچه درمانیهای بیمه سلامت از طریق مؤسسات کارگزاری، چاپ بروشور، ایجاد امکان افزایش و کاهش سطوح درآمدی، پوشش بیمهای کارگزاران.
بنا بر این گزارش، در پایان جلسه نیز جمعبندی نهایی توسط معزز، مدیر استانی صندوق انجام گرفت و مقرر شد، جلسه بعدی، جنوب استان در شهرستان مهاباد، مرکز استان در روستای بزرگ بالو و شمال استان نیز در چالدران یا ماکو برگزار شود.
در این نشست، با حضور نمایندگی صداوسیما در جلسه، مصاحبه مدیر استان با بخش خبری انجام شد که در این مصاحبه معزز اعلام داشت: تحت پوشش قرار گرفتن بالای ۷۵هزار خانوار در استان نزد صندوق و دریافت مستمری بیشتر از دوهزار نفر در استان از مهمترین فعالیتها و خدمات صندوق بوده است.
همچنین وی از امکان تحت پوشش قرار گرفتن فعالان حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی بر اساس تفاهمنامه منعقد شده با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد.
ارسال نظر