
به گزارش روابط عمومی، محمود کاظمی که در حوزه توسعه روستایی دارای تخصص دانشگاهی است به بحث اهمیت توسعه پرداخت و از ابعاد توسعه در فرهنگ، اجتماعی و اقتصادی گفت و رویکرد جدید آن در توسعه انسانی گفت.
او با توضیح اینکه توسعه انسانی ترکیبی از امید به زندگی، وضعیت اقتصادی و آموزش است گفت: صندوق بیمههای اجتماعی چون نقش مؤثری در بالا بردن کیفیت این موارد دارد از این رو برای دولتها مهم هستند.
مدیر صندوق استان خراسان رضوی با تأکید بر این امر که یکی از دغدغههای دولت پوشش بیمهای افرادی است که فاقد هرگونه پوشش بیمهای هستند چون آسیبهایی که فقدان حمایت بیمهای در بردارد بسیار زیاد است توضیح داد: به همین خاطر است بیمه همگانی در ساختار قانون گنجانده شده است.
او در توضیح صندوقهای بازنشستگی موجود در ایران گفت: درواقع سازمان تأمین اجتماعی متولی حوزه کار است و هرجایی که رابطه بین کار و کارفرما باشد بیمه تأمین اجتماعی حضور دارد. سازمان بازنشستگی کشوری نیز متولی بیمه کارکنان دولت است، دیگر سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح است که نیروهای مسلح را پشتیبانی میکند و در نهایت بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است که جامعه روستائیان، عشایر و کشاورز را تحت پوشش دارد.
محمود کاظمی تفاوت در بیمههای موجود را در اختیاری بودن بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر دانست، تفاوتی که به زعم او نیاز به فرهنگسازی برای ثبتنام در بیمههای اجتماعی را در کشور تبدیل به ضرورت کرده است.
او در ادامه با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال 95 خراسان رضوی بیشترین جمعیت روستایی در بین استانهای کشور را دارد گفت: 516 هزار خانواده روستایی و 6 هزار 700 خانوار عشایر در خراسان رضوی وجود دارد که در بازه زمانی سال 90 تا 95 به صورت سالیانه، شش دهم درصد رشد جمعیت داشتهاند.
کاظمی با اشاره به بین نسلی بودن بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در شرح آن گفت: بیمه اجتماعی به گونهای است که بعد از فوت بیمه شده، فرزندانش میتوانند از مستمری بیمه بهرهمند شوند.
ارسال نظر