
به گزارش روابط عمومی، جلسه ستاد راهبردی صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان بانه در سالن جلسات فرمانداری، به ریاست محمد امین زاده سرپرست فرمانداری و با حضور جبار احمدپور مدیر صندوق در استان، معاونت برنامه ریزی فرمانداری شهرستان، بخشداران تابعه، روسای ادارات عضو ستاد شهرستان و کارگزاران صندوق با دستورکار بررسی وضعیت بیمه ای شهرستان بانه، برگزار شد.
امین زاده سرپرست فرمانداری بانه در ابتدای جلسه با اشاره به پایین یودن درآمد روستائیان در سنین پیری و همچنین نداشتن وضعیت مناسب معیشتی گفت: هدف ما تامین حداقل مایحتاج زندگی این قشر زحمت کش جامعه است که در راستای تحقق این مهم لازم است درآمدی برای آنها در نظر گرفته شود و در این راستا صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر تشکیل شده است که باید در تشریح و ترویج مزیت های صندوق و جذب جامعه هدف آن تلاش شود.
او در ادامه افزود: آمار خانوارهای فاقد بیمه در شهرستان بانه بالاست و در راستای رفع این چالش فرمانداری بانه حمایت حداکثری را از ایده ها و تلاش های صندوق خواهد داشت.
امین زاده همچنین تاکید کرد: در زمینه ترویج بیمه روستائی در بین مردم و به خصوص زنان خانه دار روستائی که فاقد بیمه هستند لازم است از طریق خانه ترویج، بهزیستی، کمیته امداد و سایر ادارات مرتبط، همکاری لازم به عمل آید از این رو جهت استفاده از ظرفیت ادارات و بخشداری های شهرستان، مقرر شد تا جلسات مستمر با موضوع بیمه روستائی در سطح شهرستان برگزار شود.
در ادامه احمد پور، مدیر صندوق استان کردستان گفت: پس از اولین جلسه ستاد راهبردی استان با حضور استاندار مصوب شد تا جلسات ستاد راهبردی در شهرستان های استان به صورت منظم و بر اساس شیوه نامه ابلاغی برگزار شود.
او تشکیل شبکه همکاری گروه های مرجع در روستاها را امری ضروری دانست و بر پایداری و تمدید بیمه شدگان شهرستان تاکید کرد.
احمدپور ضمن اشاره به وضعیت عملکرد سال 97 شهرستان بانه، از همکاری خوب بخشداران شهرستان تشکر کرد و خواهان تسری الگوی همکاری بخشداری نمشیر با دیگر بخشداری های شهرستان و استان شد.
در ادامه جلسه روسای ادارات شهرستان بانه نظرات خود را مطرح کردند و مدیر صندوق استان کردستان نیز موارد لازم را تشریح کرد:
موارد ذیل به عنوان مصوبات جلسه، توسط فرمانداری به حاضرین در جلسه ابلاغ شد. مصوبات مجلس شامل:
بخشداری ها بر اساس جدول سهمیه تکلیفی اعلامی تا پایان سال جاری نسبت به تحقق آن با راهکارهای جدید و نوین اقدام کنند.
بخشدارهای با استفاده از ظرفیت دهیاری ها، شوراها و معتمدین روستا نسبت به آگاهی بخشی و آشنائی مردم روستا و کشاورزان جهت عضویت در صندوق بیمه اجتماعی اقدام کنند.
کارگزاران مزایا و ضرورت بیمه را در جلسات و کارگاه ها و کلاس های آموزشی که در روستاها تشکیل می شود تشریح کنند.
فرمانداری به منظور توجیه و آشنائی بیشتر امامان جماعت روستاها با اهمیت و ضرورت بیمه اجتماعی روستائیان نسبت به برگزاری جلسه با آنان اقدام نماید.
ادارات جهاد کشاورزی، تعاون روستائی و شبکه بهداشت نسبت به برگزاری جلسه با کارگزاران بیمه برای آشنایی کارشناسان و کارمندان با صندوق بیمه و مزایای آن اقدام کنند.
ادارات جهاد کشاورزی، تعاون روستائی و شبکه بهداشت با همکاری و هماهنگی بخشداری ها و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی نسبت به ترغیب و تشویق مردم برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی از طرق مختلف اقدام کنند.
بخشداری ها هر ماه آمار مربوط به میزان افزایش و تعداد بیمه شدگان سطح بخش را نسبت به ماه قبل بررسی و نتیجه را به فرمانداری اعلام کنند.
پس از اتمام جلسه ستاد راهبردی، نشستیبا حضور کارگزاران صندوق جهت مرتفع کردن موانع و مشکلات آن ها برگزار شد.
ارسال نظر