
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، امان الله شاقوزایی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر سیستان و بلوچستان در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خواستار تعامل و همکاری هر چه بیشتر صداوسیما، نشریات، خبرگزاری ها و دیگر رسانهها با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شد.
وی اظهار داشت: رسانهها نقش موثری در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم و آشنایی آنها با حقوق شهروندی و خدمات دولت دارند.
وی افزود: دولت در حمایت از اقشار آسیب پذیر و خصوصا جوامع روستایی و عشایری خدمات ارزندهای را ارائه کرده است اما متاسفانه بسیاری از مردم به دلیل عدم اطلاع نتوانستهاند از این خدمات بهرهمند شوند.
شاقوزایی با بیان شرایط عضویت و مزایا صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، گفت: بیمه روستائیان گامی در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و ایجاد انگیزه برای تولیدکنندگان واقعی مایحتاج اساسی مردم است تا با شوق بیشتری به تلاش خود ادامه دهند و نگران آینده نباشند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان با بیان اینکه در استان تاکنون ۳۶ هزار خانوار زیرپوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار گرفتهاند، گفت: جامعه هدف این صندوق در سیستان و بلوچستان ۲۹۹ هزار خانوار روستایی بود که بعد از بررسیهای انجام شده مشخص شد ۱۸۵ هزار خانوار روستایی در این استان هیچگونه بیمهای ندارند.
وی با اشاره به در پیش بودن روز روستا در 15 مهرماه، گفت: با تاکید مهندس موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان مبنی بر ضرورت گسترش پوشش بیمه اجتماعی در مناطق روستایی و عشایری و همچنین خدمات رسانی مطلوب به این اقشار، در سالجاری با همکاری و مشارکت فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی اجرای طرح دهگردشی را در روستاها داریم که هدف از اجرای آن اطلاع رسانی و گسترش پوشش بیمه اجتماعی جامعه هدف است و در این طرح دهیاران با همکاری کارگزاران صندوق با حضور در روستاها و دیدار با خانوادههای روستایی به معرفی صندوق بیمه اجتماعی و شرایط و مزایای آن خواهند پرداخت.
در این نشست خبری مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به تسهیلات اشتغال روستایی، گفت: ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی برای استان درنظر گرفته شد که از این میزان تاکنون ۵۰۹ میلیارد تومان به استان تخصیص یافته است و روند تخصیص همچنان ادامه دارد.
جهاندیده با بیان اینکه تسهیلات در هر روستا با توجه به مزیتهای نسبی موجود به متقاضیان پرداخت میشود، افزود: تسهیلات اشتغال روستایی از ابتدای شروع طرح ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری از سال گذشته تاکنون به 7859 طرح اشتغال در استان پرداخت شده که برای ۱۲ هزار و ۴۴۵ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
ارسال نظر