۲۴/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۱۸:۴۲
۰۷:۳۹ ۱۴۰۱/۱۱/۰۱

دیدار عضو کمیسیون بهداشت و درمان و رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر

کد خبر : ۳۴۴۹۰
نویسنده :

فاطمه محمدبیگی نماینده مردم شریف قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی پس از نشست تخصصی با موضوع "ارتقاء سلامت زنان شاغل" با بانوان شاغل در ستاد مرکزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، با مدیر عامل صندوقدیدار کرده و در جریان روند امور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بیت اله برقراری مدیر عامل صندوق، در نشستی تخصصی با حضور فاطمه محمدبیگی دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان و رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی و زینب احمدی مشاور امور بانوان و خانواده صندوق، ضمن معرفی این مجموعه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه داد.

فاطمه محمد بیگی در ادامه جلسه با ابراز خرسندی از حضور در جمع بانوان شاغل در ستاد مرکزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بیان کرد: افزایش 40 درصدی مستمری ها در سال جاری نزد جمعیت ساکن در روستاها و عشایر بسیار اهمیت دارد. شاید این رقم پایین باشد ولی به لحاظ تأثیرگذاری نقش زیادی دارد.

وی افزود: با وجود تلاش هایی که صورت می گیرد، سطوح درآمدی جامعه هدف به گواه مشاهدات و تماس های مستقیم با مردم در سطح روستاها پایین است که این موضوع از پایین بودن سطح درآمد جامعه هدف نشأت می گیرد.

محمد بیگی در ادامه با اشاره به نقش پر رنگ سازمان های حمایتی در افزایش سطح نسبی معیشت اقشار محروم، بیان داشت: به نظر من می توانیم به جای تولید فقر در سازمان های حمایتی و افزایش جمعیت تحت حمایت در مناطق روستایی وعشایری، بودجه مورد نظر به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، تعلق گیرد تا عزت و کرامت جامعه کم برخوردار نیز محفوظ باشد.

دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ذکر این مورد که در بحث توسعه کیفیت نهادهای بیمه ای کم کاری صورت گرفته است، گفت: رقم پایین سهم بودجه دولت در افزایش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در بین  جامعه هدف، یعنی تشویق این جمعیت و فشار به آنان برای مهاجرت از روستاها و مناطق مولد به سمت حاشیه شهرها و تولید محرومیت، لذا اقدامات صندوق در این زمینه بسیار امیدوار کننده است.

وی ضمن بیان این مطلب که تقویت روستاها باعث افزایش کمی و کیفی سبد غذایی همه آحاد جامعه می شود،  افزود: چشم انداز ما در برنامه و بودجه کشور باید به مادر بخش تولید و صنعت کشور، یعنی کشاورزی و دامپروری باشد و از آنجا که عشایر و روستائیان با توجه به نوع زیست بوم، عمدتاً کمبودها و محرومیت های بسیاری دارند، از این رو امیدواریم سهم درآمدی مناطق روستایی و عشایری افزایش پیدا کند.

رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از صحبت ها اعلام کرد: توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی، خانواده، آداب و رسوم و سنت ها در قشر روستانشین بسیار پررنگ است، لذا امیدوارم سهم بودجه ای صندوق از ارقام بودجه ای افزایش پیدا کند تا با عملکرد مطلوب خود در راستای ارتقای جایگاه خانواده، مانع از مهاجرت جامعه هدف به حاشیه شهرها و افزایش فقر گردد.

فاطمه محمد بیگی در موضوع زنان سرپرست خانوار نیز پیشنهاد کرد به جای تحت پوشش قرار دادن این جمعیت تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر عضو شوند و با عزت و سربلندی، مستمری بازنشستگی دریافت کنند.

نماینده مردم شریف قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در پایان صحبت های خود با تقدیر و تشکر از فعالیت های صورت گرفته در صندوق، بیان کرد: به عنوان رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی، قول مساعد و همکاری تام و تمام از فعالیت های صندوق و در این حوزه داشت و اظهار امیدواری کرد که با تلاش جمعی و پیگیری مدیر عامل صندوق، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار در روستاها و عشایر را توسعه دهد.

لینک کپی شد