۱۸/ آبان/ ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۹
۱۸/ آبان/ ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۹
۰۸:۵۴ ۱۴۰۲/۰۱/۲۸

نیازسنجی زیر بنای فرایند آموزش در صندوق است

کد خبر : ۳۵۸۲۱
نویسنده :

نیازسنجی زیر بنای فرایند آموزش در صندوق است، به هر میزان این مبنا و پایه را تخصصی تر و بر مبنای نیازهای واقعی سازمان بنیان کنیم، فرآیندآموزش در صندوق کارآمدترو اثربخش‌تر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مهدی ابراهیمی هژیر مدیرکل آموزش، تشکیلات و روش های صندوق، با اعلام این خبر، گفت: در سال جاری تلاش شد نیازسنجی آموزشی کارآمدی انجام دهیم: فرآیند آموزش به عنوان یکی از مهم ترین فرآیندهای توسعه منابع انسانی می باشد، الگوی استاندارد آموزش متشکل از مراحل استاندارد می باشد و فرآیند آموزش کارکنان از چرخه ذیل پیروی می‌کند:

مهدی ابراهیمی هژیر با تأکید بر نیازسنجی آموزشی، ادامه داد: نیازسنجی آموزشی کارکنان صندوق در سال جاری از طریق بررسی اطلاعات و اسناد لازم برای تحلیل نیازهای آموزشی کارکنان انجام شد. در انجام نیازسنجی آموزشی حوزه­های زیر را مورد تحلیل قرار داده شد و در چارچوب آن دوره های پیشنهادی مورد نیاز ارائه گردید:

تحلیل سازمانی : تحلیل صندوق از طریق استراتژی‌ها، جهت گیری‌ها و برنامه های آینده سازمان یکی از ورودی‌های اصلی تعیین نیازهای آموزشی است که معمولا در صندوق مغفول مانده است.

تحلیل شایستگی ها: صندوق برای رسیدن به اهداف خود به چه شایستگی‌هایی در مشاغل نیاز دارد؟ متصدی شغل برای انجام وظایف(بالاتر از حد متوسط) چه شایستگی‌هایی می‌بایست داشته باشد؟(وضع مطلوب)

تحلیل شغل:  متصدی شغل چه وظایفی را باید انجام دهد و برای انجام آن به چه دانش، مهارت و ویژگی‌هایی نیاز دارد.

تحلیل فرد: وضعیت شناسنامه آموزشی هر یک از کارکنان صندوق برای ایفای نقش با عملکرد بالا درصندوق شناسنامه و دوره­های آموزشی گذارانده شده در چه سطحی مهارتی قرار دارد؟

تحلیل ارزیابی عملکرد: دوره های پیشنهادی بر اساس ارزیابی عملکرد افراد بررسی شد تا نقش این فرایند در تعریف دوره­ آموشی مورد نیاز فرد که از عملکرد فرد نشأت گرفته برجسته گردد.

نظر‌خواهی از مدیر/ فرد: با نظر خواهی از مدیر و خود فرد،  از عقاید سطوح مختلف افراد صندوق استفاده شد . این روش در تعيين نيازهای آموزشي واقعی بر در نظر گرفتن زمان و میزان مشارکت افراد تعيين كننده بود.

تحلیل مسائل و اولویت های فردی و سازمانی:  در نهایت به بررسی پیشنهادات افراد در زمینه دوره های آموزشی با توجه به مسائل و اولویتهای فردی و سازمانی پرداخته شد.

لینک کپی شد
پرونده ویژه