۲۵/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۱۶:۵۱
۱۱:۳۱ ۱۴۰۲/۱۰/۰۹

تلاش برای افزایش ضریب پوشش صندوق در شهرستان چهارباغ

کد خبر : ۴۵۰۶۳
نویسنده :

در نشست سرپرست صندوق استان البرز با فرماندار شهرستان چهارباغ در خصوص بهره گیری از ظرفیت ها در خصوص افزایش ضریب پوشش در این شهرستان بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان البرز، فواد محمدی سرپرست صندوق استان با حضور در محل فرمانداری چهارباغ با داوود جعفری فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد .

در این نشست محمدی سرپرست صندوق استان با خدمات صندوق گفت: صندوق درکنار سایر سازمان های بیمه ای همچون تامین اجتماعی به ارائه خدمات بلند مدت نظیر مستمری بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی، مستمری بازماندگان و هم چنین نقل و انتقال سوابق بیمه ای می پردازد .

محمدی تصریح کرد: در راستای اجرای اصل 29 قانون اساسی که صراحتا به برخورداری تمای آحاد و اقشار از مزایای بیمه اجتماعی تاکید دارد، با تصویت هیئت وزیران، دولت در سال 1383 صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را تاسیس کرد.

محمدی بیان داشت : امیداست با همکاری و تعامل مجموعه وزارت کشور و سایر ادارات مرتبط در سطح شهرستان چهارباغ صندوق بتواند به پوشش حداکثری در این شهرستان دست یابد .

وی در پایان خاطرنشان کرد: در شهرستان چهارباغ دو کارگزاری فعال وجود دارد که کارگزاری 57075 در بخش مرکزی و کارگزاری 57115 در بخش رامجین ارائه خدمت می نمایند .

جعفری فرماندار شهرستان چهارباغ نیز بیمه اجتماعی را موجب رفاه حال مردم دانست و گفت : در راستای سیاست های دولت و در راستای رفاه حال مردم، فرمانداری و سایر ادارات در کنار صندوق خواهند بود تا خدمات نظام مقدس و دولت را به بهترین شکل به جامعه هدف برسانند .

جعفری افزود : شهرستان چهارباغ به لحاظ تقسیمات کشوری در قلب استان البرز واقع شده است و تعداد روستاهای این شهرستان 22 روستا می باشد .

وی در ادامه تاکید کرد : استفاده از الگوی قرارگاه اجتماعی و ارائه میز خدمت در مناطق روستایی و هم چنین خانه محله های مناطق محروم می تواند باعث بهره مندی هر چه بیشتر جامعه هدف از خدمات بیمه اجتماعی و هم چنین رشد ضریب پوشش در این شهرستان باشد .

لینک کپی شد