مدیرعامل صندوق: ایجاد یک نظام آماری کارآمد و فرهنگ برنامهریزی در صندوق، موجب دستیابی به موفقیتهای ماندگار و پایدار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، حامد قادرمرزی مدیرعامل صندوق ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی آمار و برنامه ریزی، اظهار داشت: اهمیت آمار و برنامهریزی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر غیرقابل انکار است. با توجه به نقش حیاتی این دو عنصر در تصمیمگیریهای استراتژیک و ایجاد برنامههای مؤثر، تمرکز بر بهبود و توسعه تحلیلهای آماری و برنامهریزیهای دقیق میتواند به تحقق اهداف و انتظارات این صندوق از جمله افزایش پوشش بیمهای و بهبود کیفیت زندگی جامعه هدف بیانجامد.
مدیرعامل صندوق فرآیند کاشت، داشت و برداشت گندم را یک نوع برنامه ریزی معرفی کرده و بیان داشت: برنامه ریزی زاده نیاز بشر در ادوار مختلف بوده و خواهد بود چرا که بشر هر وقت احساس نیاز می کند برای خودش برنامه ریزی می کند.
وی تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود را ساده ترین تعریف برنامه ریزی دانست و گفت: برنامه ریزی در ایران از سال 1285با تدوین قانون شروع شد. تشکیل شورای عالی برنامه و اجرای برنامه های توسعه میان مدت با اجرای پنج برنامه قبل از انقلاب اسلامی و شش برنامه بعد از انقلاب اسلامی، نشان از سابقه درخشان برنامه ریزی در کشور دارد.
قادرمرزی آمار را به مطالعه، گردآوری، تحلیل، تفسیر، ارائه و سازماندهی داده ها تعریف کرده و یکی از ایرادات فرآیند برنامه ریزی در ایران را نادیده انگاشتن تخصص در سطوح مختلف قلمداد کرده و بیان داشت: محور برنامه تلاش و کوشش آگاهانه و در نهایت افزایش بهره وری است.
مدیرعامل صندوق کارایی و اثربخشی را دو مولفه بهره وری قلمداد کرده و گفت: نظم و ترتیب در برنامه ریزی اساس عدالت است. اساسی ترین و مهم ترین واحد صندوق واحد آمار است به این دلیل که برای برنامه ریزی بایستی آمار صحیح و واقعی وجود داشته باشد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه عباس باقری مدیرکل آمار و محاسبات بیمه ای و حمید مدنی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه گزارشی از عملکرد دو واحد ارائه دادند و از کارکنان فعال حوزه آمار و برنامه ریزی تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر