۲۴/ مهر/ ۱۴۰۴ | ۰۳:۴۷
۲۴/ مهر/ ۱۴۰۴ | ۰۳:۴۷

نشست مدیرکل صندوق آذربایجان شرقی با تعاونی روستایی های استان

این نشست که با هدف تقویت همکاری ها و ارتقا خدمات بیمه ای به کشاورزان، روستاییان و عشایر برگزار شد بلالی مدیر کل صندوق با ابراز خرسندی از اعوامل جلسه به تشریح خدمات صندوق و آمار پرداخت
این نشست که با هدف تقویت همکاری ها و ارتقا خدمات بیمه ای به کشاورزان، روستاییان و عشایر برگزار شد بلالی مدیر کل صندوق با ابراز خرسندی از اعوامل جلسه به تشریح خدمات صندوق و آمار پرداخت
کد خبر : ۱۰۰۹۵۶
نویسنده : آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی، امین بلالی، مدیرکل صندوق در این استان، در نشست مشترک با مدیران و رؤسای تعاونی‌های روستایی سراسر استان، بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی هیئت‌مدیره تعاونی‌ها در زمینه توسعه و اطلاع‌رسانی مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تأکید کرد.

 

بلالی در این نشست با تقدیر از برگزاری جلسه مشترک میان دو نهاد، گفت: «صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با استناد به اصل ۲۹ قانون اساسی و با هدف تحقق عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار زحمتکش روستایی و عشایری تشکیل شده است.»

 

وی با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، به تشریح خدمات صندوق و ارائه آمار عملکردی پرداخت و افزود: «در حال حاضر ۷۰ درصد حق بیمه جامعه هدف توسط دولت پرداخت می‌شود. بنابراین لازم است همه دستگاه‌های مرتبط برای جذب حداکثری افراد فاقد پوشش بیمه‌ای تلاش کنند تا بتوانیم از محل اعتبارات ملی، سهم بیشتری را برای استان جذب نماییم.»

 

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی استان با اشاره به فعالیت ۱٬۵۸۳ کارگزار در سطح کشور اظهار داشت: «از این تعداد، ۸۸ کارگزار در آذربایجان شرقی فعالیت دارند که ۲۱ کارگزار از نوع تعاونی روستایی بوده و در ۱۱ شهرستان مشغول به خدمت هستند. با وجود اینکه حدود ۳۰۰ هزار بیمه‌شده در استان تحت پوشش صندوق قرار دارند و آذربایجان شرقی رتبه نخست کشور را داراست، عملکرد تعاونی‌ها در نیمه نخست سال جاری ضعیف بوده و متأسفانه شاهد ریزش بیمه‌ای حدود ۲۱٬۸۱۷ نفر در میان این کارگزاران بوده‌ایم.»

 

بلالی در ادامه خاطرنشان کرد: «در حال حاضر ۳۵ هزار مستمری‌بگیر در استان وجود دارد که از این میان، ۱۴٬۱۵۳ نفر مربوط به کارگزاری‌های تعاونی روستایی هستند؛ این رقم حدود ۴۷ درصد کل مستمری‌بگیران استان را شامل می‌شود، اما با توجه به تعداد بیمه‌شدگان جذب‌شده توسط این تعاونی‌ها، میزان بازدهی آنان نیازمند بهبود است.»

 

در پایان این نشست، رنجگران، مدیر تعاون روستایی استان، با قدردانی از تلاش‌های صندوق بیمه اجتماعی، بر ضرورت تقویت عملکرد رؤسای ادارات شهرستانی و هیئت‌مدیره تعاونی‌های روستایی تأکید کرد و خواستار ارائه گزارش‌های ماهانه از عملکرد تعاونی‌ها به منظور نظارت دقیق‌تر و ایجاد دسترسی محدود مدیریتی برای تعاونی‌های مورد تأیید صندوق شد.

 

 

لینک کپی شد