۰۷/ آذر/ ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۲
۰۷/ آذر/ ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۲

همکاری دهیاران و شوراها، کلید افزایش پوشش بیمه‌ای در شهرستان راز و جرگلان

محمدرضا بیدی گفت: شهرستان راز و جرگلان با ضریب پوشش 54 درصدی، رتبه ششم استان را به خود اختصاص داده است.
محمدرضا بیدی گفت: شهرستان راز و جرگلان با ضریب پوشش 54 درصدی، رتبه ششم استان را به خود اختصاص داده است.
کد خبر : ۱۰۰۹۹۳
نویسنده : خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان خراسان شمالی، محمدرضا بیدی مدیر صندوق استان با حضور در دفتر فرماندار شهرستان راز و جرگلان با معاون فرماندار و بخشدار بخش مرکزی گفتگو کرد.
در ابتدای این جلسه مدیر صندوق استان گزارشی از عملکرد صندوق در استان و شهرستان ارائه نمود و افزود شهرستان راز و جرگلان با ضریب پوشش 54 درصدی، رتبه ششم استان را به خود اختصاص داده است. محمد‌رضا بیدی افزایش پوشش بیمه ای شهرستان را مستلزم همکاری بیش از پیش دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها دانست لذا با توجه به بروزخشکسالی‌های پی‌در‌پی که یکی از مهمترین چالش‌های پیش‌روی استان در سال‌های اخیر بوده است تخصیص سهمیه، شبکه سازی، ارائه آموزش و رفع ابهامات موجود در روستاها را تنها راه افزایش پوشش بیمه‌ای دانست.
وی در ادامه افزود: درصورتیکه بیمه در اولویت‌های سبد خانوار جامعه هدف قرار نگرفته باشد مطمئنا با کاهش درآمد روستائیان وکشاورزان، شاهد عدم تمدید به موقع و کاهش ثبت‌نام خواهیم بود فلذا می بایست با اطلاع رسانی مناسب، آنان را از تبعات انفصال بیمه ای و مشکلات احتمالی بعد از آن آگاه سازیم که دهیاران می توانند در این زمینه نقش مهم و بسزایی ایفا نمایند.
در ادامه علی حمیدی معاون فرماندار شهرستان راز و جرگلان، ضمن تقدیر و تشکر از گزارش ارائه شده، کسب رتبه ششم شهرستان در بین 10 شهرستان استان را بسیار نامناسب دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی مدوّن از طرف صندوق به منظور افزایش پوشش بیمه‌ای شهرستان، مورد حمایت مجموعه فرمانداری خواهد بود. حضور مدیران و کارشناسان صندوق در جلسات دهیاران و شوراها و اعتمادسازی در بین ایشان از بزرگترین ابزار پیشرفت در اهداف صندوق بوده که در صورت اعلام آمادگی صندوق، فرمانداری مقدمات حضور ایشان را در جلسات فرمانداری و جلسات روستایی فراهم خواهد نمود.
وی افزود: این روند می‌بایست تا دستیابی به نتیجه مطلوب ادامه دار بوده تا شهرستان به جایگاه مطلوب خود برسد. در پایان جلسه، تخصیص سهمیه تکلیفی برای هر روستا در دستور کار قرار گرفت.

لینک کپی شد